8.3.2011

Rötösherrat kuriin?!

Rötösherrat kuriin?
Iltalehti, Tiistai 8.3.2011 klo 14.19

Perussuomalaiset ovat ilakoineet vaalirahaskandaalin aikana ahkerasti muiden puolueiden kustannuksella.

Etenkin keskustan ahdingolle on naureskeltu.

Onkin ironista, että perussuomalaiset näyttävät toimivan tiukassa paikassa aivan kuten halveksimansa vanhat puolueet.

Kun IL on yrittänyt setviä Etelä-Pohjanmaan piirin rahankäyttöä, asioista vastaavat henkilöt ovat meuhkanneet, lyöneet luuria korvaan tai kadonneet jäljettömiin. Ajojahdistakin on vihjailtu.

Jos pussissa on vain puhtaita jauhoja, niin miksi provosoitua?

OLLI WARIS


-----

Hyvä Olli Waris. Miksi provosoitua kun Suomen journalismin lahja soittaa ja tenttaa kymmeniä kertoja samoista asioista, jotka "haastateltava" tietää olevan pohja 99%:sti paskalle ja mustamaalaavalle journalismille. Tuloeurot silmissä kiiluen tekemällä tehdylle "kohu-uutiselle". Sellaiselle kohu-uutiselle millä ei ole mitään tekemistä tasapuolisen ja neutraalin uutisoinnin kanssa. Saatoin liioitella lausuessani "kymmeniä kertoja" - mutta todistettavasti tekstistäsi voidaan ymmärtää yhteydenottoja olleen vähintään seitsemän.

Eikö siinä ollut vielä riittävästi syitä. No, kait siihen riittää jo pelkästään se, että te keltaisen lehdistön journalistieliitti olette keskimäärin vittumaisia kusipäisiäihmishylkiöitä joiden elämän tehtävä on lähinnä kasvattaa omaa tilipussia pilaamalla muiden elämä.

PS. Allekirjoittanut ei kannata perussuomalaisten pahoinvointipolitiikkaa yhtään - mutta jopa niitäkin politiikan palavilla raunioilla tanssivia epäammattilaisia vähemmän kannatan paskajournalismia.

2 kommenttia:

  1. Ja misssä on Ollia koskevat keskustelut päivältä 8.3.2011 Iltalehden keskustelu palstoilta?? Onko ne poistettu??? Onko joku provosoitunut?

    VastaaPoista
  2. :D Ei mitään käryä. Olipa jännä lisäys tähänkin aiheeseen :]

    VastaaPoista